Сьогодні готую неймовірно смачний десерт до чаю із звичайних продуктів! Готується без випічки та дуже просто. Виходить ніжним і немов тане в роті! Якщо ще не куштували – дуже рекомендую.
Інгредієнти:
- Печиво – 100 г
- Розтоплене вершкове масло – 30 г
- Молоко – 20 мілілітрів
- Вершки 33% – 200 мілілітрів
- Цукрова пудра – 1 ст.л
- Нутелла (шоколадна паста) – 1 столова ложка
- Арахіс – 50 г
- Шоколад – 70 г
- Рослинна олія – 10 мілілітрів
Приготування:
Печиво подрібнюємо до крихти.
Заливаємо розтопленим вершковим маслом, молоком та розмішуємо. Висипаємо на дно десертниць.
У чисту миску наливаємо вершки, додаємо цукрову пудру та шоколадну пасту, збиваємо міксером.
Викладаємо у десертниці зверху на печиво. Зверху викладаємо арахіс. У розтоплений шоколад вливаємо олію і перемішуємо. Заливаємо арахіс.
Смачного!