На приготування йдуть лічені хвилини (не використовую желатин та духовку). Такі легкі і смачні ласощі люблять і дорослі, і діти.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструльку виливаємо молоко, додаємо натерту на дрібній тертці цедру лимона та ванільний цукор. Ретельно розмішуємо та готуємо до закипання.
Відокремлюємо яєчні білки від жовтків. Жовтки присипаємо цукром і змішуємо віночком.
Насипаємо кукурудзяний крохмаль та змішуємо.
Молоко переливаємо в ємність через сито і вливаємо назад у каструлю. Додаємо суміш із жовтків, розмішуємо і варимо до густини.
Наливаємо підготовлену масу у форму і прикрашаємо какао-порошком, або корицею.
Тримаємо в холодильнику одну годину.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…