На приготування йдуть лічені хвилини (не використовую желатин та духовку). Такі легкі і смачні ласощі люблять і дорослі, і діти.
Інгредієнти:
- Молоко – 800 г
- Лимонна цедра
- Ванільний цукор – 10 г
- Яйця – 3 штуки
- Цукровий пісок – 100 г
- Кукурудзяний крохмаль – 20 г
- Какао чи кориця – для прикраси
Приготування:
У каструльку виливаємо молоко, додаємо натерту на дрібній тертці цедру лимона та ванільний цукор. Ретельно розмішуємо та готуємо до закипання.
Відокремлюємо яєчні білки від жовтків. Жовтки присипаємо цукром і змішуємо віночком.
Насипаємо кукурудзяний крохмаль та змішуємо.
Молоко переливаємо в ємність через сито і вливаємо назад у каструлю. Додаємо суміш із жовтків, розмішуємо і варимо до густини.
Наливаємо підготовлену масу у форму і прикрашаємо какао-порошком, або корицею.
Тримаємо в холодильнику одну годину.
Смачного!