Незвичайний десерт всього із 4-х простих інгредієнтів. Приготування дуже просте, без духовки та желатину.
Інгредієнти:
Приготування:
У невелику каструлю вливаємо гарячу воду, зверху ставимо тарілку та викладаємо молочний та темний шоколад. Вливаємо вершки для збивання (гарячі), перемішуємо та розтоплюємо на водяній бані.
Беремо форму для запікання (8х22 сантиметри), змащуємо її водою, зверху застеляємо харчовою плівкою та трохи викладаємо розтоплений шоколад, розподіляємо по всьому дну.
Потім викладаємо печиво та поливаємо трохи шоколадом, розрівнюємо.
Знову викладаємо печиво, поливаємо шоколадом, розрівнюємо. Робимо так ще двічі.
Потім покриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на три-чотири години.
Дістаємо з форми, розрізаємо на шматочки. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…