Цей торт з пряників зі сметаною та ананасами – прекрасний варіант для святкового столу або просто як десерт для родинного застілля. Його ніжний смак і незвичайна текстура не залишать байдужими нікого, а простота в приготуванні робить його ідеальним вибором для будь-якої господині.
Інгредієнти:
- Пряники – 500 г
- Консервовані ананаси – 400 г
- Сметана 30% – 700 г
- Цукор – 150 г
- Темний шоколад – 100 г
Приготування:
Пряники розріжте вдовж на три частини. Грубо наріжте ананаси. Збийте міксером сметану з цукром до розчинення кристалів. Викладіть миску плівкою для їжі. Занурюйте пряники в крем і викладіть в миску шарами, чергуючи з ананасами. Покрийте плівкою зверху і відправте в холодильник принаймні на 7 годин. Збережіть залишки крему. Затверділий торт переверніть на тарілку. Зняти миску і плівку. Покрийте десерт залишками крему і полийте розтопленим шоколадом.