Цей рецепт торта з печива з заварним кремом — це прекрасний варіант для будь-якого свята або вечірнього чаю. Заварний крем додає особливої ніжності та аромату, а сполучення з печивом робить цей десерт надзвичайно смачним і легким у приготуванні.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю відважити цукор, кукурудзяний крохмаль та жовтки. Змішати, поступово додавати молоко, помішуючи. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5–6 хвилин до загустіння. Крем перелити в миску, додати масло і ванільний екстракт, охолодити та поставити в холодильник на 3–4 години. Печиво подрібнити на невеликі шматочки. Збиті вершки з цукровою пудрою збити в густу піну. Додати половину збитих вершків до охолодженого крему. Додати печиво, обережно перемішати. Розмістіть суміш печива і крему у форму. Зверху покрити залишками збитих вершків. Прикрасити шоколадом. Поставте в холодильник на 3–4 години.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…