Цей рецепт торта з печива з заварним кремом — це прекрасний варіант для будь-якого свята або вечірнього чаю. Заварний крем додає особливої ніжності та аромату, а сполучення з печивом робить цей десерт надзвичайно смачним і легким у приготуванні.
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю відважити цукор, кукурудзяний крохмаль та жовтки. Змішати, поступово додавати молоко, помішуючи. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5–6 хвилин до загустіння. Крем перелити в миску, додати масло і ванільний екстракт, охолодити та поставити в холодильник на 3–4 години. Печиво подрібнити на невеликі шматочки. Збиті вершки з цукровою пудрою збити в густу піну. Додати половину збитих вершків до охолодженого крему. Додати печиво, обережно перемішати. Розмістіть суміш печива і крему у форму. Зверху покрити залишками збитих вершків. Прикрасити шоколадом. Поставте в холодильник на 3–4 години.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…