Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже смачного домашнього мармеладу. Готую його з апельсинів. Можна також використовувати сік мандаринів або будь-який сік із магазину в пакетах
Інгредієнти:
Посипка:
Приготування:
Для рецепту потрібно 300 г соку. Це приблизно 3 апельсини. З одного апельсина знімаю цедру. Витискаю з апельсинів сік.
У 120 мілілітрів соку із загальної кількості додаю желатин. Перемішую. Залишаю для набухання. Час набухання треба дивитися в інструкції до желатину.
Як тільки желатин набухне, в сотейник виливаю сік, що залишився, висипаю цукор, додаю цедру. Доводжу до кипіння і кип’ячу 2-3 хв до розчинення цукру.
Додаю апельсинову цедру та набряклий желатин. Перемішую до розчинення желатину.
Переливаю сік через сито у форму, затягнуту харчовою плівкою.
Залишаю форму на столі, щоб сік охолонув до кімнатної температури, потім прибираю в холодильник до повного застигання мармеладу.
Мармелад готовий. Нарізаю мармелад на порційні шматочки. Трохи подрібнюю кокосову стружку, так вона краще прилипає до мармеладу та використовую її як посипання.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…