Буває таке, що хочеться чогось смачненьке, але на кухні поратися зовсім не хочеться. Готую мандариновий пиріг до чаю з дешевих продуктів, які завжди є вдома.
Інгредієнти:
Приготування:
Мандарини без шкірки ріжемо на дві частини. Формочку 24х24 сантиметрів мажемо олією та застилаємо пергаментом. Бортики посипаємо борошном, а на денце всипаємо цукровий пісок.
Викладаємо половинки мандаринів.
Дольки однієї мандаринки викладаємо в ємність, виливаємо яйця подрібнюємо блендером. Переливаємо через ситце в чисту ємність.
Додаємо цукровий пісок та перемішуємо за допомогою вінчика. Додаємо олії та перемішуємо. Насипаємо солі та перемішуємо. Виливаємо воду, просіюємо борошна, розпушувача та перемішуємо.
Додаємо терту цедру мандаринки та перемішуємо.
Заливаємо тістом мандарини у формі, вирівнюємо та випікаємо 40 хв, при 180 градусах.
Перевертаємо догори дном і прикрашаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…