Рецепти

Смачно – не означає дорого: сирні булочки з начинкою без дріжджів

Найпростіші та найшвидші сирні булочки з начинкою. Смачно – не означає дорого! Приготування без дріжджів з мінімуму дешевих інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 штука
  • Цукор – 75 г
  • Сир (однорідний) – 200 г
  • Борошно – 200 г
  • Олія соняшникова – 25 г
  • Розпушувач – 5 г
  • Сіль – щіпка
  • Шоколадна паста

Приготування:

У миску вливаємо яйце, насипаємо цукровий пісок, сіль і розмішуємо віночком.

Додаємо сир, наливаємо олії та розмішуємо ложкою.

Просіюємо борошно з розпушувачем, добре розмішуємо ложкою і замішуємо тісто.

Присипаємо борошном і розкочуємо в ковбаску. Нарізаємо на маленькі шматочки.

Кожен шматочок розкочуємо в коржик і робимо надрізи на одній половині. На бік, де немає нарізів, кладемо чайну ложку шоколадної пасти (у мене Нутелла).

Загортаємо в рогалик і перекладаємо на лист з пергаментом. Випікаємо 25 хвилин, при температурі 180 градусів.

Змащуємо збитим яйцем і випікаємо ще 3 хвилини.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…