Сьогодні хочу з Вами поділитися рецептом картопляної запіканки на сковороді. Готую таку страву часто на вечерю, вся родина залишається задоволеною! Смачно, швидко, ситно та бюджетні продукти.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе (заморожене) натираємо на великій тертці та перекладаємо у тарілку.
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці. Відправляємо у тарілку до фаршу.
Кладемо подрібнену петрушку, часник (пропущений через прес) і розбиваємо яйця.
Насипаємо борошно, сіль, чорний перець, тертий сир і добре розмішуємо ложкою всі інгредієнти.
Розігріту сковороду змащуємо вершковим маслом та кладемо підготовлену масу. Вирівнюємо та смажимо під кришкою на середньому вогні (близько 15 хвилин).
Перевертаємо за допомогою тарілки та смажимо ще 15 хвилин під кришкою.
Прикрашаємо зеленню та подаємо зі сметаною!
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…