Сьогодні хочу з Вами поділитися рецептом картопляної запіканки на сковороді. Готую таку страву часто на вечерю, вся родина залишається задоволеною! Смачно, швидко, ситно та бюджетні продукти.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе (заморожене) натираємо на великій тертці та перекладаємо у тарілку.
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці. Відправляємо у тарілку до фаршу.
Кладемо подрібнену петрушку, часник (пропущений через прес) і розбиваємо яйця.
Насипаємо борошно, сіль, чорний перець, тертий сир і добре розмішуємо ложкою всі інгредієнти.
Розігріту сковороду змащуємо вершковим маслом та кладемо підготовлену масу. Вирівнюємо та смажимо під кришкою на середньому вогні (близько 15 хвилин).
Перевертаємо за допомогою тарілки та смажимо ще 15 хвилин під кришкою.
Прикрашаємо зеленню та подаємо зі сметаною!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…