Такі грибочки смачніші за м’ясо! Готова страва відрізняється неповторним смаком та ароматом завдяки поєднанню грибів та часнику. Часниковий соус надає грибам кремової текстури, яка робить їх м’якшими і ніжнішими на смак. Печериці в часниковому соусі можуть бути використані як гарнір або самостійна страва. Вони ідеально підходять для обіду або вечері, а також можуть бути подані на святковий стіл як закуску.
Інгредієнти:
Приготування:
Для рецепта підійдуть свіжі печериці невеликого розміру
Зубчики часнику роздавлюємо плоскою стороною ножа та дрібно нарізаємо. Цибулину нарізаємо дрібним кубиком.
Розігріваємо на сковороді олію та вершкове масло. Обсмажуємо цибулю до прозорості.
Додаємо цілі печериці і смажимо 5-7 хвилин.
Гриби солимо і перчимо до смаку. Додаємо мелену паприку та вливаємо біле вино. готуємо на середньому вогні періодично помішуючи близько 10 хвилин.
Додаємо часник, цукор та готуємо майже до повного випаровування рідини. Потрібно щоб соус став густим і огортав грибочки.
Додаємо половину дрібно нарізаної зелені петрушки, перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Викладаємо гриби на тарілку, посипаємо петрушкою, що залишилася, і подаємо до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…