Зрази виходять дійсно смачні та соковиті, для сімейної вечері саме те.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку заливаємо молочком покришений м’якуш батона або білого хліба. Хліб найкраще брати трохи зачерствілий.
Цибулину очищаємо від шкірки, дрібно ріжемо і обсмажуємо на ложці олії кілька хвилин. Сильно засмажувати не потрібно.
Курячі яйця рубаємо на шматочки. Викладаємо до яєць смажену цибулю зі сковорідки, додаємо щіпку солі і перемішуємо.
Розмоклий хліб розімніть вилкою до кашоподібного стану і додайте у фарш.
Ретельно все розмішуємо, солимо і перчимо до смаку. Ще раз перемішуємо.
Включаємо духовку на 180-200 градусів, нехай розігрівається, а ми займемося формуванням зраз.
Ділимо фарш на шість частин. Ручками формуємо круглий коржик. Зверху кладемо начинку.
Загортаємо начинку у фарш, надаючи форму котлеток.
Деко або форму для запікання злегка змащуємо олією. Кладемо в неї наші напівфабрикати і ставимо в духовку на 40 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…