Зрази виходять дійсно смачні та соковиті, для сімейної вечері саме те.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку заливаємо молочком покришений м’якуш батона або білого хліба. Хліб найкраще брати трохи зачерствілий.
Цибулину очищаємо від шкірки, дрібно ріжемо і обсмажуємо на ложці олії кілька хвилин. Сильно засмажувати не потрібно.
Курячі яйця рубаємо на шматочки. Викладаємо до яєць смажену цибулю зі сковорідки, додаємо щіпку солі і перемішуємо.
Розмоклий хліб розімніть вилкою до кашоподібного стану і додайте у фарш.
Ретельно все розмішуємо, солимо і перчимо до смаку. Ще раз перемішуємо.
Включаємо духовку на 180-200 градусів, нехай розігрівається, а ми займемося формуванням зраз.
Ділимо фарш на шість частин. Ручками формуємо круглий коржик. Зверху кладемо начинку.
Загортаємо начинку у фарш, надаючи форму котлеток.
Деко або форму для запікання злегка змащуємо олією. Кладемо в неї наші напівфабрикати і ставимо в духовку на 40 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…