Зрази виходять дійсно смачні та соковиті, для сімейної вечері саме те.
Інгредієнти:
- Фарш свинячий або яловичий – 0,5 кг
- Яйця варені – чотири штуки
- Цибулина – 1 шт
- Скибочка батона або білого хліба – 40-50 г
- Пів склянки молока
- Ложка олії
- Перець, сіль
Приготування:
Для початку заливаємо молочком покришений м’якуш батона або білого хліба. Хліб найкраще брати трохи зачерствілий.
Цибулину очищаємо від шкірки, дрібно ріжемо і обсмажуємо на ложці олії кілька хвилин. Сильно засмажувати не потрібно.
Курячі яйця рубаємо на шматочки. Викладаємо до яєць смажену цибулю зі сковорідки, додаємо щіпку солі і перемішуємо.
Розмоклий хліб розімніть вилкою до кашоподібного стану і додайте у фарш.
Ретельно все розмішуємо, солимо і перчимо до смаку. Ще раз перемішуємо.
Включаємо духовку на 180-200 градусів, нехай розігрівається, а ми займемося формуванням зраз.
Ділимо фарш на шість частин. Ручками формуємо круглий коржик. Зверху кладемо начинку.
Загортаємо начинку у фарш, надаючи форму котлеток.
Деко або форму для запікання злегка змащуємо олією. Кладемо в неї наші напівфабрикати і ставимо в духовку на 40 хвилин.
Смачного!