Смачна домашня випічка до чаю – це нескладний у приготуванні ніжний пиріг, який можна робити з будь-якими фруктами і ягодами, і з яблуками, що стали класикою.
Ви здивуєтеся наскільки просто і швидко все робиться. За популярністю цей рецепт давно випередив традиційну шарлотку.
Інгредієнти:
Приготування:
Фрукти одразу підготувати, почистити, нарізати.
Яйця потрібно змішати з цукром, додати молоко з олією та розмішати до розчинення крупинок цукру.
Всипати, просіюючи через сито борошно із содою та перемішати. Отримаємо заливне тісто.
Відразу вмикаємо духовку розігріватися на 180 градусів.
У цей час змащуємо олією форму і переливаємо в неї тісто. Якщо роз’ємна, то застеляємо папером, який теж треба трохи змастити олією. Зверху викладаємо шматочки фруктів, ягід.
Якщо робити такий пиріг взимку, то можна використовувати і заморожені фрукти або ягоди.
Ставимо форму із тістом у духовку, коли вона повністю набере температуру. Час випікання приблизно 30-35 хвилин. Пиріг сильно підніметься, зарум’яниться, але краще перевірити готовність проткнувши його дерев’яною шпажкою, якщо паличка суха, то пиріг готовий.
Яким він виходить смачним. У ньому є ..трохи “вологості”, і це додає ніжності готовій солодкій випічці.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…