Якщо у вас є вдома лаваш, сир і шматочок твердого сиру ви можете приготувати шалену страву, яка в рази смачніша за хачапурі. Лаваш із сиром у духовці виходить дуже соковитим, з м’якою тягучою начинкою та хрумкою скоринкою.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску відправляємо сир, наливаємо вершки та розбиваємо 2 яйця. Додаємо тертий сир і пару щіпок затара (можна замінити на хмелі-сунелі або сушену м’яту) і силіконовою лопаткою все добре розминаємо. Тандирний лаваш нарізаємо на маленькі шматочки і відправляємо в миску з сиром. У сотейнику нагріваємо 50 г вершкового масла і, як тільки масло розтануло – виливаємо в миску з лавашем і все добре перемішуємо. Отриману масу викладаємо в застелену пергаментом форму і випікаємо при 180 ° приблизно 25-30 хвилин.
Пиріг, що вийшов, ріжемо на шматочки і поки теплий – подаємо на стіл. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…