Сирні палички – це універсальна випічка, яка чудово підійде до перших страв, до чаю або як закуска для великої компанії до пінного напою. Вони виходять дуже хрусткі, з листковою текстурою і яскраво вираженим смаком пряних спецій та сиру.
Інгредієнти:
Приготування:
Натираємо сир на великій тертці. Додаємо розм’якшене вершкове масло. Туди ж відправляємо сметану, краще брати жирнішу (20-25%).
Злегка перемішуємо і додаємо улюблені спеції – я використовувала суміш чилі перцю з паприкою та в’яленими помідорами за смаком, гранульований часник та сіль. Також добре підходять прованські трави.
Всипаємо борошно і вимішуємо тісто.
Тісто може злегка прилипати до рук – так має бути. Відправляємо тісто охолоджуватись на 30 хвилин.
Розкочуємо тісто в пласт завтовшки приблизно 1 см і нарізаємо на брусочки.
Викладаємо заготовки на пергамент або тефлоновий килимок, змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом.
Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин до золотистого кольору.
Палички подавати остиглими, тоді вони стають хрусткими. Їх можна використовувати як перекушування або в доповненні до улюбленого фільму.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…