Нове

Смачніше за буженину:  м’ясо запечене в духовці – це неймовірно смачно

М’ясо, запечене великим шматком – це завжди дуже смачно та святково. Але щоб вийшло гарне, смачне, соковите м’ясо спочатку треба вибрати хороший шматок свинини, на ринку або в супермаркеті. Але мова піде зараз не про це, далі ви дізнаєтеся, що можна приготувати із соковитої, пряної свинини з кісточкою.

Інгредієнти:

  • Свинина – 2 кг
  • Цибуля – 1 шт.
  • Печериці – 200 г
  • Часник – 1 головка
  • Сухий часник – 1 ч.л.
  • Мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • Естрагон – 1 ч.л.
  • Велика сіль – 1 ч.л.

Приготування:

Шматок м’яса (2 кг свинини) кладемо на папір для випікання. Цибулину нарізаємо півкільцями і викладаємо цибулю на м’ясо.

Печериці розрізаємо на 2 або 4 частини залежно від розміру.

Головку часнику розрізаємо на 2 частини та викладаємо на м’ясо. Додаємо сухий часник, велику сіль, мускатний горіх.

Загортаємо пергамент і щільно загортаємо м’ясо у фольгу і відправляємо в духовку при 160 ° С на 3 – 3,5 години.

Виймаємо та гарячим подаємо до столу.

Смачного!

Нове

Популярне