Цей яблучний пиріг немов тане в роті – як чізкейк! Смачніше за будь-який торт, а готується легко. Мій улюблений рецепт, перед яким встояти неможливо! Ділюсь з Вами.
Інгредієнти:
для тіста
для начинки
Приготування:
У глибоку чашку висипаємо борошно пшеничне, розпушувач і перемішуємо. Вливаємо розтоплене вершкове масло, сметану і замішуємо тісто. Спершу ложкою, потім руками.
М’яке, еластичне тісто розподіляємо формою, обов’язково сформувавши бортики.
Яблука нарізаємо на дуже тонкі скибочки.
У чисту ємність наливаємо вершки, додаємо сир, розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок і збиваємо міксером.
Додаємо крохмаль, ванілін та ще раз все перемішуємо.
Викладаємо нарізані яблука та перемішуємо.
Викладаємо начинку на основу та вирівнюємо.
За бажанням додаємо ягоди (можна заморожені) і посипаємо мигдальними пелюстками. Відправляємо в розігріту до 190 градусів духовку – на 30-40 хвилин.
Спробуйте вам сподобається!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…