Незвичайне та ароматне пісочне тістечко готується з мінімальних та доступних продуктів. Виходить смачніше за будь-який десерт! Дуже рекомендую всім скуштувати цей простий рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоке блюдо кладемо вершкове масло і збиваємо за допомогою міксера.
Всипаємо цукор, збиваємо. Додаємо яйце, збиваємо.
Просіюємо борошно, всипаємо розпушувач і ретельно перемішуємо. Потім руками замішуємо тісто.
Розгортаємо тісто в пласт на пергаменті, розміром 35х30 см і проколюєо виделкою. Перекладаємо разом з пергаментом на лист і випікаємо 10 хвилин, при 200 градусах.
Обрізаємо нерівні краї та розрізаємо навпіл. Краї подрібнюємо у крихту.
Одну половину коржа змащуємо джемом.
Зверху накриваємо другою половиною коржа і знову змащуємо джемом.
Посипаємо крихтою та нарізаємо на шматочки. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…