Без перебільшення страва виходить дуже смачна, я вдома її часто готую замість піци, сім’я просто в захваті! Найприємніше, що на приготування страви потрібно близько 15 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску вбиваємо яйця, додаємо щіпку солі і добре перемішуємо. Ковбасу та помідор нарізаємо тонкими пластинками.
Сир (я використовую малосольний сулугуні) натираю на великій тертці. Сковороду ставимо на плиту і збризкуємо олією.
Як тільки сковорода розжаритись виливаємо половину яєчної суміші та рівномірно розподіляємо по сковороді.
Зверху відразу ж укладаємо тортилью.
Рівномірно розподіляємо ковбасу по коржі і додаємо трохи сиру.
Укладаємо ще один коржик і зверху рівномірно розподіляємо помідори та сир, закриваємо третім коржом.
Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і смажимо 6-7 хвилин на повільному вогні.
Через 6 хвилин заливаємо другою половиною яєць, що залишилися, і акуратно перевертаємо коржики і смажимо ще 6-7 хвилин.
Ось і вся неймовірно ніжна і дуже смачна страва готова!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…