У наш час можна купити смачненьке до чаю на будь-який смак та гаманець. Нестачі у солодкому зараз немає. Але іноді хочеться згадати смак дитинства. Зробити цукерки дуже легко в домашніх умовах та насолодитися смаком дитинства.
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування цукерок нам знадобиться каструля із товстим дном. У цей посуд необхідно влити молоко та довести до кипіння.
Далі потрібно зменшити вогонь і додати в молоко вершкове масло та цукор. Продовжуємо варити, постійно помішуючи. Необхідно ще раз довести масу до кипіння і простежити, щоб вона загуснула.
Після цього додаємо в густу масу лимонну кислоту та мед. Добре перемішуємо і продовжуємо варити на повільному вогні. Періодично помішуємо. Варимо приблизно тридцять хвилин, поки маса не загусне і не потемніє.
Вимикаємо вогонь. Якщо є форма для цукерок, то розливаємо масу у форми. Якщо форм немає, візьміть папір для випічки, змастіть вершковим маслом і виливайте на нього невеликими порціями (розміру цукерок) масу. Дочекайтеся, щоб цукерки охолонули за кімнатної температури.
Після цього помістіть цукерки в холодильник на пару годин. Як тільки цукерки затвердіють, можна починати дегустацію. Подавайте їх до чаю та насолоджуйтесь неймовірним смаком.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…