Нове

Смачніше, ніж з магазину: ласощі дитинства – домашні цукерки “Корівка”

У наш час можна купити смачненьке до чаю на будь-який смак та гаманець. Нестачі у солодкому зараз немає. Але іноді хочеться згадати смак дитинства. Зробити цукерки дуже легко в домашніх умовах та насолодитися смаком дитинства.

Інгредієнти:

  • 6-ти процентне молоко – склянка
  • мед – 3 столові ложки
  • цукор – півтори склянки
  • вершкове масло – 30 г
  • лимонна кислота – половина чайної ложки

Приготування:

Для приготування цукерок нам знадобиться каструля із товстим дном. У цей посуд необхідно влити молоко та довести до кипіння.

Далі потрібно зменшити вогонь і додати в молоко вершкове масло та цукор. Продовжуємо варити, постійно помішуючи. Необхідно ще раз довести масу до кипіння і простежити, щоб вона загуснула.

Після цього додаємо в густу масу лимонну кислоту та мед. Добре перемішуємо і продовжуємо варити на повільному вогні. Періодично помішуємо. Варимо приблизно тридцять хвилин, поки маса не загусне і не потемніє.

Вимикаємо вогонь. Якщо є форма для цукерок, то розливаємо масу у форми. Якщо форм немає, візьміть папір для випічки, змастіть вершковим маслом і виливайте на нього невеликими порціями (розміру цукерок) масу. Дочекайтеся, щоб цукерки охолонули за кімнатної температури.

Після цього помістіть цукерки в холодильник на пару годин. Як тільки цукерки затвердіють, можна починати дегустацію. Подавайте їх до чаю та насолоджуйтесь неймовірним смаком.

Смачного!

Нове

Популярне