Такий ніжний та смачний, що я готую його майже щодня! Для приготування потрібні звичайні інгредієнти і трохи вільного часу. Виходить навіть смачніше, ніж у кондитерських. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
В яйця засипаємо сіль, цукор та додаємо ванільний екстракт. Добре розмішуємо за допомогою міксера до однорідного стану. Поступово заливаємо олією, продовжуємо збивати.
Додаємо йогурт, продовжуємо збивати.
За допомогою сита висипаємо борошно і перемішуємо за допомогою вінчика. Також через сито всипаємо розпушувач і перемішуємо.
Беремо форму 22х12 сантиметрів і змащуємо її вершковим маслом. Виливаємо 2/3 заготовленої маси.
Потім поливаємо розтопленим шоколадом та обсипаємо горішками.
Виливаємо масу, що залишилася, і вирівнюємо. Запікаємо 30-35 хвилин при температурі 175 градусів.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…