Такий ніжний та смачний, що я готую його майже щодня! Для приготування потрібні звичайні інгредієнти і трохи вільного часу. Виходить навіть смачніше, ніж у кондитерських. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
В яйця засипаємо сіль, цукор та додаємо ванільний екстракт. Добре розмішуємо за допомогою міксера до однорідного стану. Поступово заливаємо олією, продовжуємо збивати.
Додаємо йогурт, продовжуємо збивати.
За допомогою сита висипаємо борошно і перемішуємо за допомогою вінчика. Також через сито всипаємо розпушувач і перемішуємо.
Беремо форму 22х12 сантиметрів і змащуємо її вершковим маслом. Виливаємо 2/3 заготовленої маси.
Потім поливаємо розтопленим шоколадом та обсипаємо горішками.
Виливаємо масу, що залишилася, і вирівнюємо. Запікаємо 30-35 хвилин при температурі 175 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…