Це так смачно, що хочеться готувати знову та знову! Чудова, легка смакота з кабачка без смаження і метушні. І ніякого м’яса не треба, для літа саме те! Обов’язково спробуйте. Ділюсь з Вами простим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У чашку середнього розміру вбиваємо курячі яйця, насипаємо солі, кукурудзяного крохмалю, добре розмішуємо, підливаючи молоко. Викладаємо сир (тертийна великій тертці) та розмішуємо.
Форму п’ятнадцять-двадцять сантиметрів змащуємо вершковим маслом та викладаємо туди тонкі скибочки кабачка (я натирала на терці для тонких скибочок).
Заливаємо яєчно-сирною сумішшю, розрівнюємо і відправляємо в розігрів до ста вісімдесяти градусів духовку – на тридцять хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…