Рецепти

Смачніше кабачків ви ще не пробували: легке блюдо на вечерю без смаження і метушні

Це так смачно, що хочеться готувати знову та знову! Чудова, легка смакота з кабачка без смаження і метушні. І ніякого м’яса не треба, для літа саме те! Обов’язково спробуйте. Ділюсь з Вами простим рецептом.

Інгредієнти:

  • Яєць курячих – 3 штуки
  • Солі – 1/2 чайної ложки
  • Кукурудзяного крохмалю – 1/2 столової ложки
  • Молоко – 150 грамів
  • Сир – 50 грамів
  • Вершкового масла – для змащування форми
  • Кабачків – 1 штуку

Приготування:

У чашку середнього розміру вбиваємо курячі яйця, насипаємо солі, кукурудзяного крохмалю, добре розмішуємо, підливаючи молоко. Викладаємо сир (тертийна великій тертці) та розмішуємо.

Форму п’ятнадцять-двадцять сантиметрів змащуємо вершковим маслом та викладаємо туди тонкі скибочки кабачка (я натирала на терці для тонких скибочок).

Заливаємо яєчно-сирною сумішшю, розрівнюємо і відправляємо в розігрів до ста вісімдесяти градусів духовку – на тридцять хвилин.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…