Це так смачно, що хочеться готувати знову та знову! Чудова, легка смакота з кабачка без смаження і метушні. І ніякого м’яса не треба, для літа саме те! Обов’язково спробуйте. Ділюсь з Вами простим рецептом.
Інгредієнти:
- Яєць курячих – 3 штуки
- Солі – 1/2 чайної ложки
- Кукурудзяного крохмалю – 1/2 столової ложки
- Молоко – 150 грамів
- Сир – 50 грамів
- Вершкового масла – для змащування форми
- Кабачків – 1 штуку
Приготування:
У чашку середнього розміру вбиваємо курячі яйця, насипаємо солі, кукурудзяного крохмалю, добре розмішуємо, підливаючи молоко. Викладаємо сир (тертийна великій тертці) та розмішуємо.
Форму п’ятнадцять-двадцять сантиметрів змащуємо вершковим маслом та викладаємо туди тонкі скибочки кабачка (я натирала на терці для тонких скибочок).
Заливаємо яєчно-сирною сумішшю, розрівнюємо і відправляємо в розігрів до ста вісімдесяти градусів духовку – на тридцять хвилин.
Смачного!