У сезон свіжої зелені пропоную приготувати не лише смачний, але й корисний пиріг із зеленою цибулею та яйцями. Дуже смачно його подавати не лише до чаю, а й замість хліба до перших страв.
Якщо ви ще не куштували такий пиріг, то дуже рекомендую приготувати!
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Приготування:
Спочатку готуємо начинку. 150 грамів зеленої цибулі нарізаємо.
Відварені яйця чистимо, дрібно нарізаємо і додаємо до цибулі.
Додаємо 20 грамів розтопленого вершкового масла та сіль за смаком. Перемішуємо і готова начинка.
Тепер готуємо тісто. У мисці з’єднуємо 3 яйця та пів чайної ложки солі.
Додаємо склянку кефіру, 3 столові ложки майонезу та перемішуємо.
Додаємо склянку борошна, чайну ложку розпушувача та замішуємо тісто.
Тісто має вийти не надто густим, за консистенцією воно буде схоже на тісто для оладок.
Змащуємо боки форми олією, але в дно форми кладемо папір для випічки.
Виливаємо частину тіста.
Викладаємо начинку.
Заливаємо зверху тістом та рівномірно розподіляємо по начинці.
Посипаємо кунжутом. Відправляємо в духовку при 180 ° С на 40 хвилин.
Даємо пирогу трохи охолонути і виймаємо із форми. Розрізаємо та подаємо ароматний і дуже смачний пиріг подаємо до столу.
Якщо ви ще не куштували такий пиріг, то дуже рекомендую приготувати!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…