Приготування яєчних рулетів з сиром і червоною рибою – це чудовий спосіб різноманіття свого столу та можливість порадувати близьких вишуканим смаком. Ця страва поєднує в собі легкість та ситність, ароматність і ніжність. Яєчні млинці в поєднанні зі сметаною, сиром та кусочками червоної риби стануть чудовим варіантом для сніданку або обіду.
Інгредієнти:
Приготування:
Вилочкою розітріть яйця, крохмаль, 20 г сметани, сіль та перець. Змастіть сковорідку рослинною олією та розігрійте на середньому вогні. Приготуйте з яєчної маси два млинці, обсмажте їх з обох сторін до золотистого кольору. Часник пропустіть через прес. Змішайте його з м’яким сиром, 20 г сметани, сіллю та перцем. Наріжте рибу на кусочки. Змастіть один млинець половиною сиру. На край розподіліть частину риби та скрутіть. Так само приготуйте другий рулет.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…