Приготування яєчних рулетів з сиром і червоною рибою – це чудовий спосіб різноманіття свого столу та можливість порадувати близьких вишуканим смаком. Ця страва поєднує в собі легкість та ситність, ароматність і ніжність. Яєчні млинці в поєднанні зі сметаною, сиром та кусочками червоної риби стануть чудовим варіантом для сніданку або обіду.
Інгредієнти:
Приготування:
Вилочкою розітріть яйця, крохмаль, 20 г сметани, сіль та перець. Змастіть сковорідку рослинною олією та розігрійте на середньому вогні. Приготуйте з яєчної маси два млинці, обсмажте їх з обох сторін до золотистого кольору. Часник пропустіть через прес. Змішайте його з м’яким сиром, 20 г сметани, сіллю та перцем. Наріжте рибу на кусочки. Змастіть один млинець половиною сиру. На край розподіліть частину риби та скрутіть. Так само приготуйте другий рулет.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…