Приготування яєчних рулетів з сиром і червоною рибою – це чудовий спосіб різноманіття свого столу та можливість порадувати близьких вишуканим смаком. Ця страва поєднує в собі легкість та ситність, ароматність і ніжність. Яєчні млинці в поєднанні зі сметаною, сиром та кусочками червоної риби стануть чудовим варіантом для сніданку або обіду.
Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт
- Картопляний крохмаль – 20 г.
- Сметана – 40 г
- Сіль, перець – на смак
- Часник – 3 зубчики
- М’який сир – 250 г
- Слабосолона червона риба – 200 г
- Рослинна олія – 1 ст. л
Приготування:
Вилочкою розітріть яйця, крохмаль, 20 г сметани, сіль та перець. Змастіть сковорідку рослинною олією та розігрійте на середньому вогні. Приготуйте з яєчної маси два млинці, обсмажте їх з обох сторін до золотистого кольору. Часник пропустіть через прес. Змішайте його з м’яким сиром, 20 г сметани, сіллю та перцем. Наріжте рибу на кусочки. Змастіть один млинець половиною сиру. На край розподіліть частину риби та скрутіть. Так само приготуйте другий рулет.