Цей рецепт яблучних кексів з мигдалем – ідеальний варіант для тих, хто шукає щось особливе для сніданку або перекусу. Їхній ніжний смак і аромат принесуть вам задоволення і зарядять енергією на весь день.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 180°C. Форму для кексів викладіть паперовими капсулами.
Яблука очищуємо від шкірки, наріжте кубиками. Змішайте в мисці сухі інгредієнти: вівсяну муку, молотий мигдаль, щіпку солі, розпушувач, молотий кардамон. В іншій мисці збийте яйця, рослинну олію, цукор. З’єднайте сухі інгредієнти з рідкими, додайте яблука. Викладіть тісто в форми, не більше, ніж на 2/3. Випікайте 20-30 хвилин до золотистого кольору.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…