Рецепти

Смачні яблучні кекси з мигдалем

Цей рецепт яблучних кексів з мигдалем – ідеальний варіант для тих, хто шукає щось особливе для сніданку або перекусу. Їхній ніжний смак і аромат принесуть вам задоволення і зарядять енергією на весь день.

Інгредієнти:

  • Вівсяне борошно – 200 г
  • Молотий мигдаль – 100 г
  • Яйце – 5 шт
  • Розпушувач – 2 ч. л
  • Сіль – щіпка
  • Молотий кардамон – 1/2 ч. л
  • Рослинна олія – 2 ст. л
  • Цукор – 200 г
  • Яблуко – 2 шт

Приготування:

Розігрійте духовку до 180°C. Форму для кексів викладіть паперовими капсулами.
Яблука очищуємо від шкірки, наріжте кубиками. Змішайте в мисці сухі інгредієнти: вівсяну муку, молотий мигдаль, щіпку солі, розпушувач, молотий кардамон. В іншій мисці збийте яйця, рослинну олію, цукор. З’єднайте сухі інгредієнти з рідкими, додайте яблука. Викладіть тісто в форми, не більше, ніж на 2/3. Випікайте 20-30 хвилин до золотистого кольору.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…