Цей рецепт яблучних кексів з мигдалем – ідеальний варіант для тих, хто шукає щось особливе для сніданку або перекусу. Їхній ніжний смак і аромат принесуть вам задоволення і зарядять енергією на весь день.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 180°C. Форму для кексів викладіть паперовими капсулами.
Яблука очищуємо від шкірки, наріжте кубиками. Змішайте в мисці сухі інгредієнти: вівсяну муку, молотий мигдаль, щіпку солі, розпушувач, молотий кардамон. В іншій мисці збийте яйця, рослинну олію, цукор. З’єднайте сухі інгредієнти з рідкими, додайте яблука. Викладіть тісто в форми, не більше, ніж на 2/3. Випікайте 20-30 хвилин до золотистого кольору.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…