Цей рецепт яблучних кексів з мигдалем – ідеальний варіант для тих, хто шукає щось особливе для сніданку або перекусу. Їхній ніжний смак і аромат принесуть вам задоволення і зарядять енергією на весь день.
Інгредієнти:
- Вівсяне борошно – 200 г
- Молотий мигдаль – 100 г
- Яйце – 5 шт
- Розпушувач – 2 ч. л
- Сіль – щіпка
- Молотий кардамон – 1/2 ч. л
- Рослинна олія – 2 ст. л
- Цукор – 200 г
- Яблуко – 2 шт
Приготування:
Розігрійте духовку до 180°C. Форму для кексів викладіть паперовими капсулами.
Яблука очищуємо від шкірки, наріжте кубиками. Змішайте в мисці сухі інгредієнти: вівсяну муку, молотий мигдаль, щіпку солі, розпушувач, молотий кардамон. В іншій мисці збийте яйця, рослинну олію, цукор. З’єднайте сухі інгредієнти з рідкими, додайте яблука. Викладіть тісто в форми, не більше, ніж на 2/3. Випікайте 20-30 хвилин до золотистого кольору.