Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально підходить для затишної сімейної вечері. Легка в приготуванні й поживна страва.
Інгредієнти:
Для начинки:
Для тіста:
Приготування:
Цибулю подрібніть невеликими кубиками, а капусту добре відтисніть від зайвої рідини. Розігрійте на сковороді олію та обсмажте цибулю протягом 5–6 хвилин до золотистого кольору. Додайте квашену капусту, присипте цукром, перемішайте й тушкуйте на малому вогні під кришкою 25–30 хвилин, періодично помішуючи. Потім остудіть начинку. У мисці розчиніть сіль у воді, додайте трохи збите яйце й ложку олії. Влийте рідину в просіяне борошно та замісіть м’яке, еластичне тісто, яке не липне до рук. Загорніть його в плівку та залиште на 20–30 хвилин. Розкочуйте тісто тонким пластом і виріжте з нього круглі заготівлі за допомогою склянки. У центр кожної заготівлі викладіть трохи начинки та ретельно зліпіть краї, стежачи, щоб масло з начинки не потрапляло на краї тіста. Відварюйте вареники у підсоленій воді приблизно 4–5 хвилин після повторного закипання. Якщо тісто товще, час варіння може трохи збільшитися.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…