Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально підходить для затишної сімейної вечері. Легка в приготуванні й поживна страва.
Інгредієнти:
Для начинки:
Для тіста:
Приготування:
Цибулю подрібніть невеликими кубиками, а капусту добре відтисніть від зайвої рідини. Розігрійте на сковороді олію та обсмажте цибулю протягом 5–6 хвилин до золотистого кольору. Додайте квашену капусту, присипте цукром, перемішайте й тушкуйте на малому вогні під кришкою 25–30 хвилин, періодично помішуючи. Потім остудіть начинку. У мисці розчиніть сіль у воді, додайте трохи збите яйце й ложку олії. Влийте рідину в просіяне борошно та замісіть м’яке, еластичне тісто, яке не липне до рук. Загорніть його в плівку та залиште на 20–30 хвилин. Розкочуйте тісто тонким пластом і виріжте з нього круглі заготівлі за допомогою склянки. У центр кожної заготівлі викладіть трохи начинки та ретельно зліпіть краї, стежачи, щоб масло з начинки не потрапляло на краї тіста. Відварюйте вареники у підсоленій воді приблизно 4–5 хвилин після повторного закипання. Якщо тісто товще, час варіння може трохи збільшитися.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…