Цукерки “Пташине молоко” – це неймовірно ніжні та смачні ласощі, які розтануть у роті, залишаючи неповторний смак. Цей рецепт чудово підходить для тих, хто любить експериментувати в кулінарії та пригощати себе та близьких чимось особливим.
Інгредієнти:
Приготування:
Заздалегідь підготувати квадратну форму 20х20 см: обгорнути дно форми фольгою. Розм’якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком до повітряної маси. Для сиропу об’єднати воду, цукор і агар-агар. Розігріти до повного розчинення цукру і варити на повільному вогні 4-5 хвилин. Коли сироп закипить, почати збивати білки до повітряної білої піни. Продовжуючи збивати білки, тонкою струмочком поступово вливати гарячий сироп. Додати частинами крем зі сливкового масла і збити до однорідності. Відразу перелити масу в підготовлену форму і повністю охолодити. Потім винести в холодильник на 3 години для стабілізації. Готове масло розділити на 16 квадратиків, обваляти кожен у какао.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…