Виходять дуже смачними, незвичайними і немов тануть у роті, а готуються буквально 10 хвилин. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
Печиво викладаємо в кухонний комбайн і перемелюємо до крихти.
Додаємо арахісову пасту і добре розмішуємо все руками до однорідності. Накриваємо підготовлену масу харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на десять хвилин.
З охолодженої маси формуємо невеликі брусочки.
Темний шоколад подрібнюємо і ставимо на водяну баню, розтоплюємо.
Занурюємо брусочки, викладаємо остигати. Прикрашаємо за бажанням розтопленим шоколадом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…