Виходять дуже смачними, незвичайними і немов тануть у роті, а готуються буквально 10 хвилин. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Печиво – 300 г
- Арахісова паста – 300 г
- Темний шоколад – 200 г + 50-100 г (для прикраси)
Приготування:
Печиво викладаємо в кухонний комбайн і перемелюємо до крихти.
Додаємо арахісову пасту і добре розмішуємо все руками до однорідності. Накриваємо підготовлену масу харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на десять хвилин.
З охолодженої маси формуємо невеликі брусочки.
Темний шоколад подрібнюємо і ставимо на водяну баню, розтоплюємо.
Занурюємо брусочки, викладаємо остигати. Прикрашаємо за бажанням розтопленим шоколадом.
Смачного!