Рецепти

Смачні та соковиті реберця в медовому маринаді

Реберця в медовому маринаді – це справжня знахідка для поціновувачів смачної та ароматної їжі. Вони виходять неймовірно ніжними та соковитими, з апетитною глазур’ю, яка надає їм особливого смаку. Приготувати таку страву досить просто, але результат здивує навіть найдосвідченіших гурманів.

Інгредієнти:

  • Ребра свинини — 600 г
  • Мед — 2,5 ст. л
  • Лимон — 1/4 шт
  • Сіль — до свого смаку
  • Соєвий соус — 50 г
  • Чорний перець — щіпка

Приготування:

Спочатку змішайте соєвий соус з соком, вичавленим з чверті лимона. Додайте мед, сіль і чорний перець. Добре перемішайте маринад, щоб усі інгредієнти з’єдналися. Наріжте свинячі ребра на порційні шматочки та занурте їх у маринад. Ретельно перемішайте, щоб кожне ребро було повністю покрите маринадом. Залиште м’ясо маринуватися на 20 хвилин для насичення смаком. Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть замариновані ребра на решітку і відправте запікатися на 30 хвилин. Під час приготування м’ясо стане м’яким і соковитим, а маринад перетвориться на апетитну глазур.

Останні новини

Макс Барських здивував різдвяним настроєм своїх фанів

Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…

Артур Логай поділився кадрами зі шрамами на руках

Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…

Смачний та швидкий квасолевий суп

Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…

Смачні смажені креветки з ароматом часнику

Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…

Смачні вареники з квашеною капустою

Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…

Зірка “Ліги сміху” Розовий розповів про проблеми зі здоров’ям

Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…