Реберця в медовому маринаді – це справжня знахідка для поціновувачів смачної та ароматної їжі. Вони виходять неймовірно ніжними та соковитими, з апетитною глазур’ю, яка надає їм особливого смаку. Приготувати таку страву досить просто, але результат здивує навіть найдосвідченіших гурманів.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку змішайте соєвий соус з соком, вичавленим з чверті лимона. Додайте мед, сіль і чорний перець. Добре перемішайте маринад, щоб усі інгредієнти з’єдналися. Наріжте свинячі ребра на порційні шматочки та занурте їх у маринад. Ретельно перемішайте, щоб кожне ребро було повністю покрите маринадом. Залиште м’ясо маринуватися на 20 хвилин для насичення смаком. Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть замариновані ребра на решітку і відправте запікатися на 30 хвилин. Під час приготування м’ясо стане м’яким і соковитим, а маринад перетвориться на апетитну глазур.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…