Мушлі з шинкою та сиром – це справжній шедевр смаку та простоти в приготуванні. Спробуйте його приготувати та насолодіться вишуканим поєднанням смаків.
Інгредієнти:
Приготування:
Пасеруємо дрібно нарізану цибулю з шинкою до золотистості. Натираємо часник. Додаємо сир (рикоту), солимо, перчимо, кидаємо шпинат і через пів хвилини знімаємо з вогню. Ракові пастки відварюємо у підсоленій воді на хвилину менше, ніж вказано на упаковуванні. На дно форми кладемо томатний соус (найкраще взяти часниковий/італійські трави). Ракові пастки фаршируємо начинкою та вкладаємо на шар соусу. Посипаємо сиром і відправляємо у духовку на 10 хвилин при 220 градусах. Насолоджуємось найсмачнішою вечерею разом із рідними.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…