Рецепти

Смачні та соковиті мушлі з шинкою та сиром

Мушлі з шинкою та сиром – це справжній шедевр смаку та простоти в приготуванні. Спробуйте його приготувати та насолодіться вишуканим поєднанням смаків.

Інгредієнти:

  • Морські ракові мушлі – 1 пачка
  • Цибуля – 1 шт
  • Рикота – 250 г
  • Шинка – 200 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Шпинат – 50 г
  • Рослинна олія – для смаження
  • Томатний соус – 100 мл
  • Сир моцарела – 100 г
  • Сіль/перець – на свій смак

Приготування:

Пасеруємо дрібно нарізану цибулю з шинкою до золотистості. Натираємо часник. Додаємо сир (рикоту), солимо, перчимо, кидаємо шпинат і через пів хвилини знімаємо з вогню. Ракові пастки відварюємо у підсоленій воді на хвилину менше, ніж вказано на упаковуванні. На дно форми кладемо томатний соус (найкраще взяти часниковий/італійські трави). Ракові пастки фаршируємо начинкою та вкладаємо на шар соусу. Посипаємо сиром і відправляємо у духовку на 10 хвилин при 220 градусах. Насолоджуємось найсмачнішою вечерею разом із рідними.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…