Мушлі з шинкою та сиром – це справжній шедевр смаку та простоти в приготуванні. Спробуйте його приготувати та насолодіться вишуканим поєднанням смаків.
Інгредієнти:
- Морські ракові мушлі – 1 пачка
- Цибуля – 1 шт
- Рикота – 250 г
- Шинка – 200 г
- Часник – 2 зубчики
- Шпинат – 50 г
- Рослинна олія – для смаження
- Томатний соус – 100 мл
- Сир моцарела – 100 г
- Сіль/перець – на свій смак
Приготування:
Пасеруємо дрібно нарізану цибулю з шинкою до золотистості. Натираємо часник. Додаємо сир (рикоту), солимо, перчимо, кидаємо шпинат і через пів хвилини знімаємо з вогню. Ракові пастки відварюємо у підсоленій воді на хвилину менше, ніж вказано на упаковуванні. На дно форми кладемо томатний соус (найкраще взяти часниковий/італійські трави). Ракові пастки фаршируємо начинкою та вкладаємо на шар соусу. Посипаємо сиром і відправляємо у духовку на 10 хвилин при 220 градусах. Насолоджуємось найсмачнішою вечерею разом із рідними.