Нове

Смачні та соковиті котлети з яловичини з ананасом

Якщо ви шукаєте рецепт, який здивує ваших близьких та стане родзинкою святкового столу, спробуйте приготувати котлети з яловичини з ананасом, запечені в духовці. Ця страва поєднує в собі ніжність м’яса, соковитість ананаса та аромат болгарського перцю. Кисло-солодкий соус додає особливого смаку, який не залишить байдужим нікого.

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш – 500 г
  • Консервовані ананаси – 200 г
  • Болгарський перець – 50 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Вівсяні пластівці – 1/2 ст.
  • Кисло-солодкий соус – до свого смаку
  • Сіль – до свого смаку

Приготування:

Дрібно наріжте цибулю та болгарський перець. Ананас наріжте маленькими шматочками. Якщо використовуєте консервований ананас, спочатку відкиньте його на друшляк, щоб скла зайва рідина. В мисці злегка збийте яйце і змішайте його з вівсяними пластівцями, цибулею, перцем і сіллю. Додайте яловичий фарш та ананаси, ретельно перемішайте до однорідної маси. Сформуйте з отриманого фаршу котлети бажаного розміру. Викладіть їх на деко, змащене олією або застелене пергаментом для випікання. Поставте деко з котлетами в попередньо розігріту до 180 °C духовку. Запікайте протягом 20-30 хвилин, поки котлети не стануть золотистими та пропеченими. За 5 хвилин до закінчення запікання змажте котлети кисло-солодким соусом для додаткового смаку та аромату.

Нове

Популярне