Ця страва — це справжня насолода для всієї родини, особливо вранці чи на сніданок. Цей рецепт пропонує легкі, ніжні млинці, які просто розтануть у вашій роті. Їх можна подавати з улюбленими начинками, джемом, фруктами чи сиропом.
Інгредієнти:
Приготування:
Розбиваємо яйця з сіллю до пишної піни. Поступово додаємо окріп і відразу змішуємо вінчиком чи міксером. Додаємо молоко кімнатної температури, перемішуємо. Додаємо просіяне борошно поступово, кожен раз ретельно змішуємо. Додаємо олію і ще раз змішуємо. Смажимо на добре розігрітій сковорідці.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…