Цей рецепт пухких йогуртових булочок без яєць стане ідеальним варіантом для тих, хто шукає легку та смачну закуску на сніданок або полуденну перекуску. Їхній ніжний смак та аромат перетворять будь-який час дня в справжнє задоволення. Ці булочки не тільки смачні, а й прості у приготуванні, що робить їх ідеальним вибором для будь-якого гурмана, хто любить випічку зі смаком та користю для здоров’я.
Інгредієнти:
Приготування:
У великій мисці змішайте муку, сіль, розпушувач тіста та цукор. У іншій посудині об’єднайте йогурт та рослинну олію, поступово додаючи сухі інгредієнти. Замішайте тісто до однорідності. За бажанням, додайте до нього родзинки, горіхи та інші начинки до свого смаку. Сформуйте булочки та розмістіть їх на пекарському листі. Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 210 °C.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…