Цей рецепт картопляних дерунів з шинкою та сиром – ідеальний вибір для смачного та ситного сніданку чи вечері. Поживний склад та неповторний смак цього страви переконають усіх у власних кулінарних здібностях.
⠀
Інгредієнти:
Приготування:
⠀
Натерти картоплю на терці, віджинати не потрібно. Додати яйце, перемішати. Нарізати невеликими кубиками шинку та натерти сир. Змішати з картоплею. Додати борошно, сіль і перець. Знову перемішати. Випікати на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла, з обох сторін під кришкою на слабкому вогні. Подавати зі сметаною або йогуртом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…