Цей рецепт картопляних дерунів з шинкою та сиром – ідеальний вибір для смачного та ситного сніданку чи вечері. Поживний склад та неповторний смак цього страви переконають усіх у власних кулінарних здібностях.
⠀
Інгредієнти:
Приготування:
⠀
Натерти картоплю на терці, віджинати не потрібно. Додати яйце, перемішати. Нарізати невеликими кубиками шинку та натерти сир. Змішати з картоплею. Додати борошно, сіль і перець. Знову перемішати. Випікати на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла, з обох сторін під кришкою на слабкому вогні. Подавати зі сметаною або йогуртом.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…