Цей рецепт картопляних дерунів з шинкою та сиром – ідеальний вибір для смачного та ситного сніданку чи вечері. Поживний склад та неповторний смак цього страви переконають усіх у власних кулінарних здібностях.
⠀
Інгредієнти:
- Картопля – 370 г⠀
- Яйце – 1 шт⠀
- Шинка – 100 г⠀
- Сир – 50 г⠀
- Пшеничне борошно – 30 г⠀
- Сіль, перець – на смак⠀
- Масло – для смаження⠀
Приготування:
⠀
Натерти картоплю на терці, віджинати не потрібно. Додати яйце, перемішати. Нарізати невеликими кубиками шинку та натерти сир. Змішати з картоплею. Додати борошно, сіль і перець. Знову перемішати. Випікати на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла, з обох сторін під кришкою на слабкому вогні. Подавати зі сметаною або йогуртом.