Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка підходить для швидкого перекусу або вечірки. Халуми зберігає свою текстуру навіть під час смаження, а спеції надають страві пікантності та аромату.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку розріжте халумі на довгасті палички товщиною близько 1 см. Це дозволить отримати ідеальну форму для смаження, зберігаючи хрустку скоринку і м’яку текстуру всередині. У глибокій мисці змішайте борошно з паприкою, орегано, кайенським перцем, сушеним часником та цибулею. Ця ароматна суміш надасть паличкам особливого смаку та яскравого аромату. Обваляйте кожну сирну паличку у приготовленій суміші борошна та спецій, щоб вона була рівномірно покрита з усіх боків. Розігрійте рослинну олію в каструлі на середньому та високому вогні. Олія повинна бути достатньо гарячою, щоб сир швидко обсмажувався до золотистої скоринки, але не розплавлявся всередині. Обсмажуйте халумі порціями, щоб уникнути зниження температури олії. Смажте палички до рум’яного кольору з обох боків, приблизно по 2–3 хвилини на кожну сторону. Готові сирні палички викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. Подавайте їх гарячими зі свіжими овочами або соусом на ваш смак.
Співачка Слава Камінська вперше за довгий час поділилася з підписниками зворушливими знімками своїх підрослих дітей…
Українська співачка Віра Брежнєва, яка нещодавно натякала на новий роман, знову опинилася в центрі уваги,…
Курячий рулет із зеленню – це ніжна, соковита та ароматна страва, яку легко приготувати вдома.…
Цей соус стане ідеальним доповненням до м'яса на зимовий період. Він поєднує в собі насичений…
Українська блогерка Саша Бо, яка відома своїми багатомільйонними підписниками у соцмережах, вирішила здивувати шанувальників новим…
Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков поділився новинами про своє здоров'я після перенесеної…