Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні, вони мають виразний смак завдяки ніжному маринаду з часником, лимоном і вином.
Інгредієнти:
Приготування:
Часник пропустіть через прес і змішайте з однією-двома столовими ложками олії та чорним перцем. Помістіть креветки в глибоку миску, залийте часниковою олією, перемішайте та залиште маринуватися на 20 хвилин. На сковороді розігрійте по ложці рослинної та вершкової олії. Викладайте креветки частинами та обсмажуйте по 3–4 хвилини з кожного боку. Поверніть усі креветки на сковороду, додайте сіль і влийте вино. Готуйте близько 30 секунд. Вичавіть із лимона дві столові ложки соку та влийте в сковороду разом із залишками вершкового масла. Готуйте ще 1–1,5 хвилини. Перед подачею прикрасьте страву подрібненою зеленню.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…