Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні, вони мають виразний смак завдяки ніжному маринаду з часником, лимоном і вином.
Інгредієнти:
Приготування:
Часник пропустіть через прес і змішайте з однією-двома столовими ложками олії та чорним перцем. Помістіть креветки в глибоку миску, залийте часниковою олією, перемішайте та залиште маринуватися на 20 хвилин. На сковороді розігрійте по ложці рослинної та вершкової олії. Викладайте креветки частинами та обсмажуйте по 3–4 хвилини з кожного боку. Поверніть усі креветки на сковороду, додайте сіль і влийте вино. Готуйте близько 30 секунд. Вичавіть із лимона дві столові ложки соку та влийте в сковороду разом із залишками вершкового масла. Готуйте ще 1–1,5 хвилини. Перед подачею прикрасьте страву подрібненою зеленню.
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…
Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала важкі моменти з життя своєї родини та показала, якою була…
Маринована морква — це легка та швидка закуска, яка прекрасно підходить до будь-якої страви. Свіжий…
Фаршировані шампіньйони — це смачна та проста закуска, яка чудово підходить для святкових столів або…
Свині котлети — це класичне блюдо, яке завжди залишається актуальним завдяки своїй ситності та простоті…