Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні, вони мають виразний смак завдяки ніжному маринаду з часником, лимоном і вином.
Інгредієнти:
Приготування:
Часник пропустіть через прес і змішайте з однією-двома столовими ложками олії та чорним перцем. Помістіть креветки в глибоку миску, залийте часниковою олією, перемішайте та залиште маринуватися на 20 хвилин. На сковороді розігрійте по ложці рослинної та вершкової олії. Викладайте креветки частинами та обсмажуйте по 3–4 хвилини з кожного боку. Поверніть усі креветки на сковороду, додайте сіль і влийте вино. Готуйте близько 30 секунд. Вичавіть із лимона дві столові ложки соку та влийте в сковороду разом із залишками вершкового масла. Готуйте ще 1–1,5 хвилини. Перед подачею прикрасьте страву подрібненою зеленню.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…