Шари виходять ніжні, ароматні з дуже смачною начинкою.
Інгредієнти:
тісто:
для начинки:
Приготування:
Кефір використовую кімнатної температури, додаю яйце, цукор, добре збиваю віночком.
В розм’якшене вершкове масло додаю борошно з розпушувачем, і розтираю руками в дрібну крихту, додаю рідкі інгредієнти.
Замішую м’яке тісто, кладу в пакет і прибираю в холодильник на 10 хвилин.
Помитий апельсин ріжу на шматочки і подрібнюю в чаші блендера, викладаю в миску і додаю цукор з крохмалем, якщо рідка начинка, то додаю трохи манки.
Дістаю тісто з холодильника, поділяю на дві рівні частини. Розкачую обидві частини тіста завтовшки 5 мм.
На кожен пласт тіста викладаю начинку, розподіляю по всій поверхні, згортаю в щільний рулет, нарізаю на порційні шматочки.
Викладаю на лист, застелений пергаментним папером на відстані один від одного, змащую збитим жовтком і відправляю в заздалегідь розігріту духовку до 180 * на 20-25 хвилин.
Дістаю готові слойки і даю їм охолонути, потім перекладаю у вазочку.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…