Приготування шоколадних булочок – це чудовий спосіб зробити ранок або чаювання більш насиченим та ароматним. Цей рецепт дуже легкий у приготуванні та неймовірно ніжний. Спробуйте приготувати булочки за нашим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігріваємо духовку до 210° C, покриваємо лист для запікання папером для випічки. У великій мисці змішуємо борошно з розпушувачем, содою, сіллю та цукром. Руками розтираємо вершкове масло у суміші. Додаємо молоко й замішуємо тісто. Розкочуємо тісто на дошці, припорошеній борошном, в прямокутник товщиною 3 мм. Розрізаємо прямокутник на 12 рівних частин і на кожну кладемо шматочки шоколаду (чим більше, тим краще). Завернемо шоколад у тісто й трохи притискаємо по краях, щоб закріпити. Перекладаємо булочки на лист для запікання і кожну змащуємо збитим яйцем. Випікаємо 15–20 хвилин до золотистої корочки.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…