Приготування шоколадних булочок – це чудовий спосіб зробити ранок або чаювання більш насиченим та ароматним. Цей рецепт дуже легкий у приготуванні та неймовірно ніжний. Спробуйте приготувати булочки за нашим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігріваємо духовку до 210° C, покриваємо лист для запікання папером для випічки. У великій мисці змішуємо борошно з розпушувачем, содою, сіллю та цукром. Руками розтираємо вершкове масло у суміші. Додаємо молоко й замішуємо тісто. Розкочуємо тісто на дошці, припорошеній борошном, в прямокутник товщиною 3 мм. Розрізаємо прямокутник на 12 рівних частин і на кожну кладемо шматочки шоколаду (чим більше, тим краще). Завернемо шоколад у тісто й трохи притискаємо по краях, щоб закріпити. Перекладаємо булочки на лист для запікання і кожну змащуємо збитим яйцем. Випікаємо 15–20 хвилин до золотистої корочки.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…