Рибні фрикадельки в вершковому соусі — ніжна і соковита страва, яка підходить як для буденних обідів, так і для святкового столу. Поєднання риби, сиру і вершків робить її особливо апетитною та ароматною.
Інгредієнти:
Приготування:
Пропустіть рибне філе та ріпчасту цибулю через м’ясорубку або подрібніть у блендері до однорідності. У готовий фарш додайте панірувальні сухарі, сіль, перець і приправу для риби. Добре перемішайте та сформуйте з маси невеликі фрикадельки. Змастіть форму для запікання рослинною олією та викладіть у неї фрикадельки. Поставте в попередньо розігріту до 200 °С духовку на 5–7 хвилин для початкового запікання. Тим часом натріть сир на дрібній тертці та змішайте його з вершками. Залийте фрикадельки отриманою сумішшю. Зменшуємо температуру духовки до 180 °С і продовжуйте запікати фрикадельки ще приблизно 25 хвилин, поки соус не загусне і страва не стане золотистою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…