Пироги на ряжанці завжди відрізняються особливою ніжністю і приємним смаком. Цей швидкий рецепт ідеально підходить для тих, хто бажає приготувати щось смачне і легке без тривалих підготовок. Інгредієнти прості, а результат – справжня кулінарна насолода. Пиріг виходить повітряним, злегка солодким і м’яким. Ідеальний вибір як для чаювання з родиною, так і для зустрічі з друзями.
Інгредієнти:
Приготування:
Просійте борошно разом із розпушувачем і сіллю. У мисці збийте вінчиком яйця з цукром до однорідної маси. Додайте ряжанку та олію, ретельно перемішайте. До отриманої рідкої суміші всипте сухі інгредієнти (борошно з розпушувачем і сіллю). Замісіть гладке тісто, щоб не було грудочок. Змастіть форму для випікання олією, вилийте туди тісто та рівномірно розподіліть його. Випікайте пиріг при температурі 180 °C протягом 30–35 хвилин до золотистої скоринки. Готовність перевірте зубочисткою: вона повинна вийти сухою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…