Мрієте про ніжний сніданок або ароматну випічку на десерт? Спробуйте цей рецепт плюшок! З легким тістом та солодким начиненням вони стануть відмінним доповненням до будь-якого чаю чи кави, а також приємно здивують вашу родину.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці змішати борошно, дріжджі та цукор. Додати молоко, воду, розтоплене масло, яйця, сіль і ванілін. Замісити тісто. Розділити тісто на однакові частини по 65-70 г. Розкотимо кульку тіста, змастити вершковим маслом, посипати цукром (1 ч. л), скрутити в рулет, защепіть краї, скласти пополам, розрізати по центру, але не до кінця. Для змащування плюшок також знадобиться розтоплене вершкове масло та трошки цукру для посипання. Змастити жовтком (1 жовток + 1 ст. л молока). Дати плюшкам піднятися в теплій духовці близько 20 хвилин. Випікати при t 180-190 °С протягом близько 25 хвилин.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…