Незабаром розпочнеться сезон шашликів і я хочу запропонувати дуже простий рецепт, як смачно приготувати печериці на грилі – без складних маринадів, купи інгредієнтів та зайвих дій.
Інгредієнти:
Приготування:
Нам знадобиться упаковка великих печериць. Зараз у продажу бувають великі упаковки спеціально для приготування грибів на мангалі. Втім, якщо у вас є грати то розмір печериць не має великого значення.
У грибів зрізати виступаючі частини ніжок, посолити, додати олії і все добре перемішати.
Потім нанизуємо печериці на шампур або відправляємо на гриль і обсмажуємо до готовності. Якщо робитимете на вугіллі, то жар повинен бути невеликим. Краще – одразу після приготування м’яса.
Поки гриби ще гарячі, знімаємо їх із шампурів. Потім кладемо печериці в миску, додаємо туди шматочок вершкового масла, ще трохи солі та будь-яких спецій, які вам подобаються. Нарізаємо пучок свіжої зелені (добре сюди підійде кріп і/або петрушка), а також додаємо кілька зубчиків часнику, подрібнених дрібно пропущених через прес.
Все швидко перемішуємо та подаємо гриби гарячими. Це дуже смачно! Рекомендую спробувати.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…